Detenen un menor d'edat com a presumpte autor d'una violació a Sant Cugat


  • Comparteix:

La policia estatal ha detingut un menor d'edat acusat de ser el presumpte autor de la violació d'una jove en un aparcament de la carretera de Rubí la matinada de dissabte. La víctima ha estat atesa a l'Hospital de Terrassa. Els fets han passat a mans de la justícia i la fiscalia de menors s'encarrega de la instrucció del cas.

Una patrulla de la policia estatal de Sant Cugat que estava a prop del lloc dels fets ha detingut el presumpte autor de la violació, que és menor d'edat. El comissari del Cos Nacional de Policia, Vicente Carvallo, explica que el detingut ja ha passat a disposició judicial.

Vicente Carvallo

Hi ha una denúncia per presumpta violació d'una jove per part d'un menor. L'assumpte està en mans de la justícia. El noi està detingut.


La víctima de la presumpta violació ha rebut atenció sanitària a l'Hospital de Terrassa. La fiscalia de menors s'encarrega d'instruir el cas.

D'altra banda, la policia estatal manté oberta una investigació per detenir el grup d'atracadors que fa dues setmanes van entrar de nit en un domicili de la Floresta i es van endur a punta de pistola una petita quantitat de diners i un vehicle. L'atracament no va provocar ferits, però sí un important ensurt per a la família, que en aquells moments ocupava la seva vivenda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.