Els comerciants del barri del Monestir es feliciten pel projecte de reforma de la plaça del Rei


  • Comparteix:

L'Associació de Comerciants del barri del Monestir es felicita pel projecte de reforma de la plaça del Rei, que integrarà aquesta zona a l'eix de vianants i la convertirà en un espai per fer activitats socials. L'entitat celebra que s'hagin acceptat algunes de les seves esmenes, però recorda que encara queda molta feina a fer per posar al dia el barri i igualar-lo a la resta de zones comercials del municipi.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha anunciat que les obres de remodelació de la plaça del Rei començaran a mitjans de juny. El projecte contempla instal·lar cinc quioscos i jocs infantils didàctics. A més, també preveu la construcció d'una gran pèrgola per aconseguir una zona d’ombra.

Des de l'Associació de Comerciants del barri del Monestir veuen amb bons ulls aquestes actuacions, i recorden que el projecte definitiu ha inclòs algunes de les esmenes que va presentar l'entitat. El vicepresident de l'associació, Jaume Valls, es felicita que finalment s'hagi respost una demanda històrica del barri del Monestir, però adverteix que encara hi ha molta feina a fer per posar al dia aquest sector.

Jaume Valls

Feia anys que demanàvem que a la plaça del Rei es fes alguna cosa. Ara sembla que solucionen la plaça, però hem de continuar lluitant. Aquí encara hi ha cases en molt mal estat.


Entre les qüestions pendents, segons l'associació de comerciants del Monestir, hi ha la pacificació del trànsit i buscar una solució per a la manca d'aparcament a l'eix de l'avinguda Cerdanyola i el passeig Torre Blanca. L'entitat continua denunciant que el seu barri encara està en una situació d'inferioritat respecte a altres zones comercials del municipi i reclama una vegada més un tractament igualitari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.