9 persones integren el comitè que tirarà endavant l'agermanament amb la ciutat piamontesa d'Alba


  • Comparteix:

El comitè està presidit per Joan Casajuana i compta amb 8 persones més vinculades d'alguna manera a Alba

El comitè està presidit per Joan Casajuana i compta amb 8 persones més vinculades d'alguna manera a Alba

Sant Cugat estreny la relació amb la població italiana d'Alba amb la constitució d'un comitè d'agermanament. El naixement d'aquest òrgan és el pas previ de l'agermanament definitiu de les dues localitats, que encara no té data definitiva. Joan Casajuana és el president del comitè format per nou membres.

Joan Casajuana encapçala el comitè, integrat també per Joan Puigneró, que n'és el vicepresident i per Giorgio Custodero, Bernabé Edo, Oswaldo Romero, Miquel Urrutia, Josep Ferré, Cristina Cella i Salvatore Fauzia, com a vocals. Tots ells es caracteritzen per tenir algun tipus de relació amb Alba.

Aquest comitè serà l'encarregat de reforçar els vincles entre les dues localitats abans de fer oficial l'agermanament. En aquest sentit, els membres de l'òrgan hauran d'establir relacions entre entitats de les dues poblacions per facilitar l'intercanvi cultural i social.

El president del comitè, Joan Casajuana, explica que encara hi ha diversos àmbits en els quals establir vincles entre les ciutats.

Joan Casajuana

Aquesta relació té molt futur. Encara hi ha molts àmbits per establir relacions entre Alba iSant Cugat.


La constitució d'aquest comitè és el pas previ a l'agermanament entre les dues localitats. El darrer tràmit per finalitzar el procés serà l'aprovació de l'agermanament en el ple municipal. A hores d'ara, aquesta aprovació no té una data definitiva concreta.

L'alcalde Lluís Recoder ha explicat que l'objectiu és que l'agermanament rebi el suport unànim dels regidors del consistori.

Lluís Recoder

Un agermanament requereix l'aprovació del ple. Vull que aquesta decisió sigui consensuada i rebi suport de tots els regidors, però encara no tenim data.


Alba es troba a la regió italiana del Piamont, molt a prop de Torí. La població, amb prop de 30.000 habitants, destaca per la indústria tèxtil i alimentària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.