L'Oficina de Turisme rep prop de 7.000 consultes durant el 2005, la majoria de santcugatencs


  • Comparteix:

La majoria de consultes són de santcugatencs i referents a recorreguts turístics lliures i espectacles culturals

La majoria de consultes són de santcugatencs i referents a recorreguts turístics lliures i espectacles culturals

L'Oficina de Turisme ha rebut un total de 6.857 consultes durant el 2005, més de la meitat de les quals corresponen a peticions de ciutadans de Sant Cugat. La majoria de consultes són referents a recorreguts turístics lliures i a espectacles culturals. Durant el primer semestre d'aquest any, l'equipament, que celebra aquests dies el seu tercer aniversari, ja ha donat resposta a més d'un miler de consultes.

Sis de cada 10 consultes corresponen a santcugatencs, mentre que un 23% de les peticions les han fet ciutadans de la resta de Catalunya. Persones d'arreu de l'Estat espanyol i de països europeus i llatinoamericans completen la llista, tot i que en percentatges molt inferiors. La gran majoria de les consultes s'efectuen directament al taulell de l'Oficina de Turisme. El telèfon i el correu electrònic són altres de les vies emprades.

La tinenta d'alcalde de Turisme, Àngels Solé, considera que les dades demostren que Sant Cugat continua sent una 'gran desconeguda' per als nous santcugatencs.

Àngels Solé

Sant Cugat continua sent una gran desconeguda per als nous santcugatencs, que veuen en l'Oficina de Turisme una excel·lent oportunitat per conèixer els equipaments de la ciutat.


Pel que fa al contingut de les consultes, la majoria fan referència a recorreguts turístics lliures. Els espectacles culturals que es programen a la ciutat, el plànol del municipi i diversos tràmits municipals són altres de les peticions més comuns.

D'altra banda, durant el primer semestre d'aquest any, l'Oficina de Turisme ja ha rebut més de 1.100 consultes. Aquest equipament municipal, ubicat a la Torre de l'Homenatge, celebra aquests dies el seu tercer aniversari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.