Una rotonda regularà el trànsit entre el passeig d'Olabarria i l'avinguda de l'Enllaç


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha arribat a un acord amb la Diputació de Barcelona perquè financci aquest projecte viari

L'Ajuntament ha arribat a un acord amb la Diputació de Barcelona perquè financci aquest projecte viari

La Diputació de Barcelona finançarà la construcció d'una rotonda a la confluència entre el passeig d'Olabarria i l'avinguda de l'Enllaç. L'alcalde Lluís Recoder i el president de l'organisme supramunicipal, Celestino Corbacho, també han acordat la col·laboració de les administracions en un estudi de mobilitat de la ciutat

Recoder ha explicat que ha acordat amb Corbacho que la Diputació finaciï la construcció d'una rotonda al passeig d'Olabarria, tot i que no n'ha especificat la data. Aquesta rotonda es construiria a la confluència del passeig amb l'avinguda de l'Enllaç, darrere l'Arxiu Nacional de Catalunya.

L'alcalde ha explicat que d'aquesta manera es vol millorar la circulació en aquesta cruïlla.

Lluís Recoder

La confluència entre l'avigunda de l'Enllaç i passeig Olabarria és complicada perquè els cotxes baixen amb rapidesa.


En la trobada, Recoder i Corbacho també han parlat del projecte d'instal·lar gespa artificial al camp de Can Magí. L'alcalde ha assegurat que la Diputació col·laborarà en la proposta, tot i que no n'ha avançat més detalls.

D'altra banda, la Diputació s'ha compromès a oferir ajut econòmic en l'elaboració d'un estudi de mobilitat de la ciutat, així com professionals que participin en el projecte. Aquest estudi ha de substituir l'anterior informe de mobilitat, que s'ha vist superat pel creixement del municipi.

La reunió ha servit també perquè l'alcalde presentés a Celestino Corbacho el projecte de la Via Verda. Segons ha explicat Recoder, el president de la Diputació s'ha compromès a fer arribar la iniciativa als responsables de Medi Ambient d'aquest organisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.