L'Ajuntament habilita 2 aules d'estudi per incrementar l'oferta d'espai per preparar els exàmens


  • Comparteix:

Coincidint amb el final de curs, l'Ajuntament ha tornat a habilitar aules d'estudi per als joves que necessitin un espai on preparar els seus exàmens. Fins el 16 de juliol, tant la Casa de Cultura com la Biblioteca del Centre Social i Sanitari de la Floresta disposaran d'una sala respectivament, que permetran acollir un total d'uns 55 joves.

Responent a una demanda dels propis joves santcugatencs, i tal i com ja ha fet en d'altres ocasions, l'Ajuntament ha tornat a habilitar dues aules d'estudi perquè les persones que hi estiguin interessades disposin d'un espai per preparar els seus exàmens.

El tinent d'alcalde de Joventut i Polítiques Socials, Toni Ramon, ha explicat que, igual que el passat febrer, s'ha habilitat la sala gran de l'Espai Jove, amb capacitat per unes 40 persones, i també la Biblioteca del Centre Social i Sanitari de La Floresta, prevista per uns 15 estudiants.

Toni Ramon

És una iniciativa que anem repetint tots els períodes d'exàmens i és una demanda que ens fan els joves de Sant Cugat perquè, a banda de la Biblioteca del Mil·lenari i altres biblioteques del municipi, habilitem aquests espais


Tot i que aquestes sales estan obertes als estudiants des del passat dia 8, Toni Ramon ha apuntat que no és fins els darrers dies, just a tocar dels exàmens, que aquests espais s'omplen fins el màxim de la seva capacitat.

Toni Ramon

Normalment acostumen a haver-hi grups d'estudiants d'unes 15 persones, i quan s'acosten més les dates dels exàmens, aquestes sales ja s'omplen fins el màxim de la seva capacitat


Pel que fa als horaris, la sala d'estudi de la Casa de Cultura està oberta de dilluns a divendres, de les 8 del matí fins a mitjanit, els dissabtes de 9 del matí a 9 del vespre, i els diumenges des de les 10 del matí fins a les tres de la tarda.

En el cas de la Biblioteca del Centre Social i Sanitari de la Floresta, l'horari és de dilluns a divendres, de 17 a 21 hores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.