Càritas comença la celebració del 40è aniversari amb un sopar solidari


  • Comparteix:

Càritas Sant Cugat inicia aquest dissabte els actes de celebració del seu 40è aniversari amb un sopar solidari. Altres activitats com una festa per Corpus Christi i la presentació del llibre 'Tornar a estimar. Cinc testimonis 2006' completaran el programa de celebració.

El sopar solidari tindrà lloc al Trade Center i comptarà amb les intervencions dels periodistes Mònica Terribas i Oriol Domingo. La responsable de Càritas de Sant Cugat, Amèlia de Juan, ha explicat que l'acte es convertirà en un punt de trobada de col·laboradors de l'entitat.

De Juan ha assegurat que el sopar també servirà per recollir fons per a l'entitat.

Amèlia de Juan

Aquest sopar vol ser un punt de trobada per visualitzar la nostra tasca.


Els actes continuaran el 18 de juny amb la celebració de la festivitat del Corpus Christi. Després de la tradicional eucaristia, els jardins del Monestir acolliran una festa popular .

A la tardor es presentarà el llibre 'Tornar a estimar. Cinc testimonis 2006'. Finalment, l'acte de cloenda del 40è aniversari arribarà pels volts de Nadal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.