Càritas comença la celebració del 40è aniversari amb l'objectiu de millorar l'atenció a les persones més desafavorides


  • Comparteix:

Més de 300 persones han assistit aquest dissabte al sopar solidari que Càritas ha celebrat amb motiu del seu 40è aniversari. L'entitat vol continuar treballant en la mateixa línia però millorant els espais que utilitzen per fer més digna l'acollida de les persones desafavorides. L'acte ha comptat amb la participació dels periodistes Mònica Terribas i Oriol Domingo.

El Trade Centre de Sant Cugat ha estat l'escenari, aquest dissabte, del sopar solidari que Càritas ha organitzat per commemorar el seu 40è aniversari a la nostra ciutat. Un total de 320 persones han assistit a l'acte i han col·laborat en la recollida de fons per a l'entitat.

Segons la responsable de Càritas a la nostra ciutat, Amèlia De Juan, l'entitat té a curt termini un doble objectiu: seguir en la mateixa línia d'ajuda i atenció als més necessitats i condicionar millor els espais on l'entitat treballa per dignificar l'acollida de les persones més desafavorides. De fet, en els primers quatre mesos de l'any, Càritas ja ha atès 981 persones a la nostra ciutat. En tot l'any passat, en va atendre més de 1200. Escoltem Amèlia De Juan.

Amelia De Juan

Els objectius passen per seguir amb el que estem fent i millorar els espais que utilitzem per fer més digne l'acollida de persones


De la seva banda, l'alcalde Lluís Recoder ha destacat la feina que Càritas ha fet sempre tant a la nostra ciutat com a Catalunya.

Lluís Recoder

Són 40 anys de servei als altres a canvi de la satisfacció de fer allò en el que creus. Caritas ha fet una magnífica feina a Sant Cugat i a Catalunya.


Un dels plats forts del sopar ha estat la intervenció de la periodista Mònica Terribas, que ha estat entrevistada pel seu company de professió Oriol Domingo en un acte amb el que s'ha volgut simbolitzar la importància de saber posar-se en el lloc dels altres. La periodista ha valorat molt positivament la feina de Càritas, i ha volgut remarcar que l'entitat necessita un revulsiu i un major suport de les empreses locals.

Mònica Terribas

Caritas s'ha quedat amb l'àmbit del concepte de caritat, que no té res a veure amb el que fan. Una altra cosa imprescindible seria que les empreses també tinguessin necessitat d'ajudar. Sovint pensen més amb les inversions en imatge que en ajudar.


Aquesta vetllada ha donat el tret de sortida als actes de celebració del 40è aniversari de l'entitat. Altres activitats, com una festa per Corpus Christi i la presentació del llibre 'Tornar a estimar. Cinc testimonis 2006', completaran el programa de la celebració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.