La Responsabilitat Social Corporativa centra la commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient


  • Comparteix:

El Parc de l'Arborètum acollirà aquest matí una activitat pensada perquè els estudiants de secundària reflexionin sobre aquest tema

El Parc de l'Arborètum acollirà aquest matí una activitat pensada perquè els estudiants de secundària reflexionin sobre aquest tema

Sant Cugat commemora avui el Dia Mundial del Medi Ambient amb una activitat per tal que els alumnes de secundària reflexionin sobre la 'Responsabilitat Social Corporativa'. A través d'uns tallers que es realitzaran al Parc de l'Arborètum, els estudiants podran valorar la responsabilitat dels empresaris en la conservació del medi natural. Ràdio Sant Cugat se suma a la jornada amb una tertúlia sobre aquest tema.

L'activitat juvenil, organitzada per l'Ajuntament amb el suport de l'Associació Empresarial de Sant Cugat i el Centre Unesco de Catalunya, està destinada als alumnes dels centres de secundària. Els tallers, que tindran lloc a partir de les 12 del migdia al Parc de l'Arborètum, tenen com a principal objectiu reflexionar sobre el concepte de 'Responsabilitat Social Corporativa'. Així ho ha explicat el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar.

Eduard Pomar

El món de l'empresa té cada vegada més en compte la sostenibilitat i estan implantant sistemes de responsabilitat social corporativa i de certificació.


Els nois i noies de Sant Cugat realitzaran uns tallers específicament pensats per valorar la responsabilitat dels empresaris a l'hora de canviar les tendències actuals que malmeten el medi ambient. Després de reflexionar sobre aquests aspectes, els alumnes redactaran una carta adreçada als empresaris santcugatencs, que lliuraran a un representant d'aquest sector. Pomar diu que l'objectiu és posar en contacte dos àmbits diferents -l'escolar i l'empresarial- per forçar canvis d'actituds.

Eduard Pomar

Hem volgut lligar els estudiants amb els empresaris. El que es vol és demanar als empresaris que tinguin en compte la responsabilitat social corporativa.


A més, Ràdio Sant Cugat se suma a la commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient programant una tertúlia sobre la 'Responsabilitat Social Corporativa', que s'emetrà a partir de les 11 del matí. Prendran part de l'emissió el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, i representants de l'Associació d'Empresaris, dels sindicats i de la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.