Maulets llaura el Golf Sant Cugat en protesta per l'especulació


  • Comparteix:

Foto: Pàgina oficial de Maulets

Foto: Pàgina oficial de Maulets

Maulets ha llaurat aquest divendres part del Club Golf Sant Cugat per protestar contra l'especulació immobiliària i la destrucció del territori. Membres de l'assemblea local han desplegat una pancarta amb el lema 'Expropiat pel jovent' i diversos plafons.

Els integrants de Maulets, que han accedit a les instal·lacions de nit, han llaurat una part del camp de golf. El membres de l'assemblea local també han desplegat una pancarta i plafons amb textos com 'la terra per a qui la treballa', 'terreny expropiat' i 'prou especulació'.

El comunicat de Maulets remarca que la protesta forma part de la campanya en defensa del territori. Segons el col·lectiu independentista, l'acció serveix per criticar l'especulació i la destrucció del territori.

De moment, Maulets han declinat fer declaracions sobre la protesta a Ràdio Sant Cugat. La direcció del Club Golf Sant Cugat tampoc no ha volgut fer cap comentari sobre aquesta qüestió.

Per la seva banda, operaris del club de golf treballen per arreglar la zona malmesa del camp.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.