Centenars d'alumnes d'ESO demanen un compromís social a les empreses en el Dia del Medi Ambient


  • Comparteix:

Centenars d'alumnes d'ESO de dos instituts públics santcugatencs han demanat aquest dilluns als empresaris un compromís envers la natura i els drets dels treballadors, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient. Els estudiants han participat en un taller organitzat per l'Ajuntament i que s'ha centrat en el concepte de responsabilitat social corporativa.

El parc de l'Arboretum ha estat l'escenari de l'activitat, que ha reunit durant tot el matí centenars d'alumnes de segon, tercer i quart d'ESO dels IES Pla i Farreres i Arnau Cadell. Els joves han treballat el concepte de responsabilitat social corporativa i han recollit les seves conclusions en una carta oberta als empresaris santcugatencs. Aquestes són algunes de les seves peticions.

Joves

Volem que tothom tingui un treball digne, que els empresaris no tinguin tants beneficis. Els nens no haurien de treballar.


El president de l'Associació d'Empresaris de Sant Cugat, Frederic Boix, ha recollit les reclamacions dels joves i s'ha compromès a transmetre-les a la resta de l'empresariat.

Frederic Boix

Evitar la contaminació és una feina de tots. L'empresa també vol crear bones condicions per viure. Algunes no ho fan i per això recollim les vostres propostes.


El conseller delegat de l'empresa Grup XXI, Santiago Vila, i el director de la consultoria mediambiental Bidea, José Antonio Lavado, també han agraït la feina feta pels estudiants i els han animat a comprometre's amb el seu entorn.

De la seva banda, el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha explicat perquè s'ha decidit dedicar el Dia del Medi Ambient d'enguany a la responsabilitat social corporativa.

Eduard Pomar

Volem fer reflexionar. Els objectius mediambientals també són objectius empresarials.


Durant el taller, els estudiants d'ESO han elaborat diferents murals i una piràmide amb les seves conclusions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.