S'inicia el curs a les escoles bressols amb dos centres nous i 144 places més


  • Comparteix:

Sant Cugat disposa de 144 noves places d'escola bressol que han entrat en funcionament avui. Amb la posada en marxa dels nous centres del Parc Central i Coll Favà la ciutat disposa de sis escoles bressol.

Amb aquests nous centres, l'oferta d'escoles bressol municipals s'amplia en 12 aules i 144 places per a nens i nenes dels 4 mesos als 3 anys.

Els edificis són d'una sola planta i estan dividits en dues àrees: a una banda, hi ha les sis aules i una porxada, i a l’altra, els serveis i l'accés a l'edifici. Estan situats en un entorn privilegiat -Parc Central i Coll Favà- i tenen una bona il·luminació natural.

Els dos centres han estat dissenyats sense barreres arquitectòniques i disposen de captadors d'energia solar per la producció d'aigua calenta i calefacció.

Com a novetat, cal destacar que en els nous centres hi haurà un grup de lactants, és a dir, nens i nenes nascuts entre l'1 de gener i el 30 d'abril. També hi haurà una ampliació d'horari fins les sis de la tarda i el curs finalitzarà el 31 de juliol.

L'escola bressol del Parc Central està situada al carrer Rovellat número 41, i la de Coll Favà, al Carrer Joan Maragall número 25.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.