La comissió de Festa Major i de Barraques demana suport ciutadà per defensar la celebració davant les crítiques veïnals


  • Comparteix:

Les comissions organitzadores de la Festa Major i de Barraques han demanat el suport dels ciutadans de Sant Cugat per defensar la celebració de la festa grossa de la ciutat. Els organitzadors lamenten que alguns grups veïnals posin entrebancs al desenvolupament de les activitats i demanen que la majoria de santcugatencs, que gaudeixen de la festa, també expressin la seva opinió.

Les comissions organitzadores recorden que en les últimes edicions de la festa alguns veïns han mostrat el seu rebuig a la celebració d'activitats incloses al programa de la Festa Major, com les Barraques, alguns espectacles de ball a l'aire lliure o els concerts als diferents parcs de la ciutat. Des de les comissions organitzadores de Festa Major i Barraques asseguren que aquestes opinions han obligat, en molts casos, a reduir horaris o modificar ubicacions a última hora, convertint la festa, segons els organitzadors, en un fet 'absurdament problemàtic'.

Davant d'aquesta tendència, les comissions de festes demanen a la població que expressi el seu suport a una celebració que, asseguren, és estimada i volguda per la gran majoria dels santcugatencs. Joan Carles Busquets és un dels membres de la comissió de Festa Major.

Joan Carles Busquets

El que volem és que els ciutadans que encara no s'han pronunciat a favor de la Festa Major ho facin.


Busquets ha explicat que, malgrat les queixes d'una part minoritària de la població, les comissions organitzadores continuaran treballant per implicar el màxim nombre de gent a la celebració.

Joan Carles Busquets

Reafirmem el nostre compromís a seguir treballant per tal que els ciutadans que no gaudeixen de la Festa, com ho fan la resta, ho acabin fent.


Recordem que la Festa Major d'enguany se celebrarà des del dimecres 28 de juny fins el diumenge 2 de juliol. Les Barraques tindran lloc al parc de l'Arborètum.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.