L'AV de les Planes lamenta quedar-se fora de la llei de barris i apunta que els ajuts estan condicionats pel color polític dels municipis


  • Comparteix:

L'Associació de Veïns de les Planes lamenta que el districte hagi quedat fora de la de llei de barris de la Generalitat. L'entitat veïnal critica l'equip de govern per no haver presentat les Planes a les dues convocatòries anteriors dels ajuts públics. El president de l'associació, Carlos Granado, també insinua que les subvencions s'adjudiquen segons el color polític dels municipis.

Granado afirma que els veïns han rebut amb desil·lusió l'exclusió des les Planes de les subvencions de la llei de barris. El portaveu lamenta que l'equip de govern no presentés el barri en les dues anteriors convocatòries, ja que, segons Granado, això hauria incrementat les possibilitats de rebre els ajuts per al territori.

Carlos Granado

Per falta de ganes, no es va presentar la candidatura de les Planes a les convocatòries d'ajuts anteriors.


Granado considera que les Planes és un districte amb més necessitats que altres barris que rebran subvencions de la convocatòria d'enguany. El portaveu de l'associació veïnal ha posat el barri del Pinar de Rubí, que s'endurà una subvenció, com a exemple de zona menys necessitada que les Planes.

En declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons', Granado ha insinuat que s'adjudiquen les subvencions segons el color polític del municipi.

Carlos Granado

Les Planes necessita més els ajuts que barris com el Pinar de Rubí.


Per últim, el president veïnal ha instat l'equip de govern a continuar presentant les Planes a les posteriors convocatòries d'ajuts per a barris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.