La Festa Major es torna a quedar sense Caparrot de l'Any


  • Comparteix:

La Festa Major es tornarà a quedar sense 'Caparrot de l'Any' a causa del canvi de junta de l'Associació de Veïns del barri del Monestir, que organitza aquesta iniciativa. L'entitat aprofitarà aquesta pausa per restaurar les figures deteriorades i renovar el vestuari. L'associació del Monestir ha convidat els Caparrots del CEIP Pins del Vallès per acompanyar-los en la cercavila del pregó.

El canvi en la junta de l'Associació de Veïns del barri del Monestir ha fet que enguany no s'hagi arribat a temps per organitzar el 'Caparrot de l'Any'. Així ho ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' un dels membres de l'entitat, Jordi Molgó.

Jordi Molgó

El temps se'ns ha tirat a sobre. Hem canviat la junta i no hem arribat a temps.


L'entitat aprofitarà aquesta pausa per restaurar alguns dels 10 Caparrots que existeixen, 5 dels quals representen personatges coneguts de Sant Cugat. Jordi Molgó ha explicat que també es renovarà el vestuari de les figures, que enguany sortiran al carrer per la cercavila del pregó i per la desfilada dels Geganters.

Jordi Molgó

Portarem els Caparrots deteriorats a un mestre que farà un repàs de pintura. També es renovarà el vestuari.


Molgó ha avançat que enguany han convidat els Caparrots del CEIP Pins del Vallès a acompanyar-los en els actes de Festa Major. A més, l'Associació de Veïns del barri del Monestir ha avançat que ja té escollits els quatre candidats a 'Caparrot de l'Any' del 2007.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.