La web d'esports de Ràdio Sant Cugat estrena avui el domini punt CAT


  • Comparteix:

La web d'esports de Ràdio Sant Cugat, www.esportenmarxa.com, estrena avui el domini puntCAT coincidint amb el 24è aniversari de l'emissora. Esportenmarxa és la pàgina electrònica d'esport local de referència a la ciutat amb una mitjana de més 3.000 visites mensuals.

Esportenmarxa continua sent la pàgina electrònica d'esport local de referència a la ciutat amb més de 26.000 visites en els darrers 12 mesos. En aquest període, s'han produït prop de 250.000 descàrregues d'arxius i s'han registrat més de 300.000 impactes.

El 24è aniversari de l'emissora coincideix amb el segon aniversari de l'estrena de la pàgina electrònica d'esports de Ràdio Sant Cugat. També avui fa 4 anys de la inauguració de la web d'informatius de Ràdio Sant Cugat i tres anys, de l'estrena del servei Wap.

El coordinador de l'OMACIC, Xavier Fornells, subratlla el compromís de Ràdio Sant Cugat amb la informació a Internet i el domini puntCAT.

Xavier Fornells

Aprofitem l'escletxa del domini puntCAT per tenir el màxim de nombres de pàgina amb aquest domini.


L'ús del puntCAT és fruit de l'adhesió de l'Ajuntament i Ràdio Sant Cugat a la campanya de suport per la creació del nou domini, que identifica la comunitat lingüística i cultural catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.