Milers de santcugatencs participen a les Jornades Internacionals Folklòriques


  • Comparteix:

Actuació del Ballet del Senegal

Actuació del Ballet del Senegal

Sant Cugat s'ha obert aquest cap de setmana al món gràcies a l'arribada de les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya. Més d'un miler de santcugatencs van ser testimonis de les actuacions de l'Indian Folk Dance i el Ballet del Senegal.

La trentena edició de les Jornades Folklòriques Internacionals de Catalunya es va celebrar a la plaça Octavià. L'edició d'enguany va apostar per països com l'Índia, Filipinas o Senegal per donar a conèixer les danses tradicionals més desconegudes pel públic occidental.

El festival ha estat organitzat per Adifolk, entitat sense ànim de lucre, i els ajuntaments dels diferents municipis. El president d'Adifolk, Francesc Malià, va voler remarcar la importància de fusionar diferents cultures:

Francesc Malià



Malià va assegurar que en properes edicions s'intentarà mantenir la diversitat com a eix a l'hora d'escollir el programa d'actuacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.