Detenen tres presumptes atracadors de benzineres de Sant Cugat


  • Comparteix:

La policia estatal ha detingut a Cerdanyola tres individus com a presumptes autors de robatoris a farmàcies i benzineres de diversos municipis del Vallès Occidental, entre els quals es troba Sant Cugat. Els detinguts, un dels quals és menor d'edat, haurien comès 19 atracaments i 14 robatoris de vehicles. A Sant Cugat, els delinqüents haurien comès tres robatoris amb intimidació a benzineres.

Els detinguts majors d'edat, tots dos amb antecedents policials, han ingressat a presó. El menor d'edat, de 17 anys, ha entrat a un centre de menors.

Els presumptes delinqüents haurien comès els atracaments a farmàcies i benzineres a set localitats del Vallès Occidental, entre les quals es troba Sant Cugat. A la nostra ciutat, els detinguts estan imputats per tres robatoris amb intimidació a benzineres que van tenir lloc el març passat.

Segons fonts policials, els detinguts anaven armants amb ganivets i tornavisos per cometre els atracaments. Per fugar-se dels establiments, la banda utilizava vehicles robats a Cerdanyola o Ripollet. Fonts de la investigació han explicat que els presumptes lladres acostumaven a robar cotxes model Golf de tercera generació, dels quals aprofitaven la potència per fugir a tota velocitat.

Segons la policia, la banda podia arribar a cometre dos o tres robatoris en menys d'una hora. Per dificultar la seva identificació, els presumptes atracados utilizaven ulleres de sol, gorres i sovint es tapaven la cara amb samarretes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.