Veïns de Valldoreix contracten seguretat privada per frenar l'alarma dels robatoris en vivendes


  • Comparteix:

La mesura es mantindrà fins el desplegament dels Mossos d'Esquadra

La mesura es mantindrà fins el desplegament dels Mossos d'Esquadra

Un grup de veïns del barri de Monmany, a Valldoreix, ha contractat seguretat privada per fer front a l'alarma generada pels robatoris en domicilis registrats en les últimes setmanes. Tot i l'increment de dotacions de la policia estatal, els veïns encara se senten insegurs i es plantegen mantenir les patrulles de vigilància fins el desplegament dels Mossos d'Esquadra, al novembre.

Els carrers del barri valldoreixenc de Monmany començaran a estar vigilats des d'aquest dijous per agents d'una empresa de seguretat privada, que patrullaran en horari nocturn els dies laborables i durant tot el dia els caps de setmana i festius. La decisió l'han pres els 150 veïns d'aquesta zona, que continuen tenint por dels lladres tot i el reforç de les dotacions de la policia estatal. Alberto Viladés és un dels veïns de la zona.

Alberto Viladés

La gent estava molt espantada pels robatoris. Un grup de veïns ens va reunir i vam pensar en muntar un servei de seguretat.


Els veïns volen deixar clar que la seva decisió no va en contra de l'acció dels cossos i forces de seguretat. Alberto Viladés assegura que la seguretat privada és un complement dels cossos policials.

Alberto Viladés

Tenim un sentiment d'inseguretat. Les forces de seguretat ens asseguren que vetllen per la nostra seguretat i ens demanen que posem alarmes. Hem optat per aquesta solució per ajudar els cossos policials.


La vigilància privada al barri de Monmany es mantindrà, segons han explicat els veïns, fins el desplegament dels Mossos d'Esquadra, previst pel novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.