L'Ajuntament convida als santcugatencs a viure la Festa Major d'una forma cívica


  • Comparteix:

Sota el lema 'Festa Major, festa cívica', la regidoria de Civisme de l'Ajuntament ha preparat una campanya informativa i diverses activitats per la Festa Major de la ciutat, que se celebrarà entre els dies 28 de juny i 2 de juliol. Entre d'altres propostes, hi haurà un espectacle de carrer on diversos actors faran reflexionar els ciutadans sobre el civisme d'una forma irònica i divertida.

La diversió no és incompatible amb el civisme. Aquest és el missatge que vol donar l'Ajuntament durant la Festa Major de Sant Cugat, amb l'objectiu que els ciutadans gaudeixin de la festa però sempre d'una forma cívica.

Amb aquesta voluntat, s'han programat diverses accions sota el lema 'Festa Major, festa cívica', entre les que destaquen la publicació d'uns consells dins el propi programa de la festa o un espectacle de carrer per fer reflexionar els ciutadans d'una forma distesa i divertida. Així ho ha explicat el regidor de Civisme, Jordi Puigneró.

Jordi Puigneró

La regidoria de Civisme ha decidit implicar-se especialment en la Festa Major, perquè creiem que la diversió no és incompatible amb el civisme. Ens va sembla oportú que el programa de la festa incorporés uns consells cívics


Altres propostes de la regidoria de Civisme són una marató de contes cívics de Les 3 Bessones el dia 30 de juny, on es repassaran les 5 històries que han protagonitzat les populars trigèmines a la nostra ciutat.

D'altra banda, també s'aprofitarà aquesta Festa Major per donar a conèixer i promoure el Banc del Temps de Sant Cugat. Escoltem Jordi Puigneró.

Jordi Puigneró

Volem donar un impuls al Banc del Temps, i per tant, instal·larem el dia 30 de juny una carpa a la plaça Octavià on donarem a conèixer aquesta iniciativa i farem intercanvis in situ


Pel que fa als consells de civisme que s'han afegit enguany al programa de Festa Major, l'objectiu és recordar la importància de mantenir neta la ciutat, aparcar bé els vehicles, respectar el descans dels veïns un cop acabada la gresca i, sobretot, gaudir de la festa amb bon humor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.