Els santcugatencs es gasten un promig de 25 euros en petards per a la revetlla de Sant Joan


  • Comparteix:

Els santcugatencs preparen la Revetlla de Sant Joan fent cua a les cinc casetes de venda de petards que s'han instal·lat a la ciutat. Com en anys anteriors, els coets, les bombetes i els petards de llum i colors són els productes més sol·licitats per les famílies, que enguany es gastaran un promig de 25 euros per família.

A Sant Cugat hi ha aquest any 5 casetes autoritzades per a la venda de pirotècnia, ubicades a diversos punts de la ciutat com el Parc del Arborètum, el carrer Sant Juli cantonada amb Carrasco i Formiguera a Coll Favà, l'entorn de l'Escola d'Arquitectura del Vallès, al costat del centre ITV i a la zona del CEIP Catalunya.

Segons un dels venedors de la caseta de Coll Favà, Marc Orriols, els santcugatencs dediquen a la compra de petards un pressupost d'entre 20 i 30 euros per família, tot i que les preferències en el tipus de material pirotècnic varien segons l'edat.

Marc Oriols

La gent jove acostuma a agafar coses que petin i la gent gran coses de color. Es gasten aproximadament entre 20 i 30 euros.


Segons els venedors, els santcugatencs prefereixen esperar fins l'últim moment per fer les seves compres, sempre tenint en compte les precaucions i els consells habituals. Sentim algunes de les opinions dels compradors a l'hora de gaudir de la Revetlla de Sant Joan.

Santcugatencs

Em deixaré assessorar, no vull coses massa fortes. Possem el petard a terra i ens allunyem. Comprem per cada nen el que li toca per edat


Recordem que els venedors de productes pirotècnics aconsellen no guardar els petards a la butxaca ni tirar cap coet amb la mà ni amb la canya trencada. A més, per tal d'evitar possibles incendis es recomana seguir escrupolosament les instruccions d'ús del material pirotècnic, encendre'l lluny del bosc i no llençar-lo a cap persona. També es recorda que cal recollir la roba estesa i plegar els tendals i vigilar amb la proximitat de materials inflamables a l'hora de tirar els petards.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.