El servei d'ambulàncies triga més d'una hora a atendre una ferida a Valldoreix


  • Comparteix:

El servei d'ambulàncies de la Generalitat ha trigat aquest dilluns 1 hora i 22 minuts a atendre una ferida lleu en un accident de trànsit a Valldoreix. La policia local ha hagut de reclamar a Bombers que atenguessin l'accidentada amb una ambulància del cos a causa de l'endarreriment del 061. Segons fonts municipals, el retard es deu al fet que el servei 061 no ha demanat a Bombers que es fes càrrec de l'accidentada a causa de la manca d'ambulàncies.

L'accident ha tingut lloc a les 19:45 hores d'aquest dilluns a la cruïlla entre l'avinguda Monmany i el passatge de la Font, a Valldoreix. La topada entre una furgoneta i un turisme ha provocat una ferida lleu.

Posteriorment, veïns de la zona han alertat el servei d'emergències 112 i la policia local de l'accident, que s'ha presentat en pocs minuts al lloc de l'accident. Segons residents a la zona, el servei d'emergències ha confirmat en diverses ocasions que es faria arribar una ambulància a l'indret de la topada.

A les 20:48 hores, una hora després de l'accident, la policia local ha hagut de reclamar a Bombers que es fes càrrec de la ferida davant de l'absència d'unitats del servei 061 al lloc de l'accident. Segons fonts municipals, el retard es deu al fet que el 061 no ha demanat a Bombers que assumís el servei a causa de la manca d'ambulàncies. Bombers ha confirmat a Ràdio Sant Cugat que la policia local s'ha encarregat de reclamar al cos que atengués la ferida.

Finalment a les 21:07 hores, 1 hora i 22 minuts després de l'accident, l'ambulància de Bombers ha arribat a l'avinguda Monmany, des d'on s'ha traslladat la ferida a l'Hospital General de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.