Els Amics de la UNESCO enviaran més de 300 caixes amb material escolar i roba d'abric a Roman


  • Comparteix:

L'Associació Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat ha tancat la campanya de recollida de roba i material escolar per a la Fundació Pacea de Roman, a Romania, després d'haver recollit més de 300 caixes. L'entitat ha comptat en aquesta ocasió amb la col·laboració de cinc empreses, l'IES Arnau Cadell, la Creu Roja i nombrosos ciutadans a títol particular.

La campanya solidària que engeguen anualment els Amics de la Unesco de Valldoreix-Sant Cugat ha arribat a la seva fi i ho ha fet amb èxit tal i com demostren les més de 300 caixes de material que s'han pogut recollir.

Les aportacions de molts particulars, de diferents empreses, així com de l'IES Arnau Cadell i la Creu Roja de Valldoreix permetran enviar properament aquest material a la Fundació Pacea, que gestiona projectes de solidaritat a la població romanesa de Roman.

La responsable del projecte, Anna Domènech, ha explicat que sobretot s'ha recollit material escolar i roba d'abric, perquè és el més necessari en aquella zona tan freda.

Anna Domènech

No és el primer any que ho fem i la gent respon. Ho fan bàsicament amb roba d'abric, que és el que més necessiten, i també amb material escolar, on l'IES Arnau Cadell ens ha ajudat.


Enguany, a més, ha destacat l'aportació feta per moltes empreses de l'entorn com són Kenci, TMA, Òptica Montserrat Santacreu, Boehringer Ingelheim i Jovi. Segons Domènech, aquesta col·laboració ha estat possible en part per la plena dedicació d'una persona dels Amics de la Unesco que s'ha dedicat a recórrer les empreses i a explicar aquesta proposta solidària.

Anna Domènech

Potser també ha sigut cosa nostra perquè per primera vegada una persona s'ha dedicat a visitar les empreses explicant el projecte i les empreses han respost molt bé.


Segons ha explicat la mateixa responsable d'Amics de la Unesco, actualment tot el material ja està empaquetat i només estan a l'espera d'acabar de lligar uns serrells burocràtics per poder enviar un camió a Romania. La previsió és que les caixes puguin arribar al juliol a la Fundació Pacea de Roman.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.