La festa major de Valldoreix ha destacat per l'alta participació dels ciutadans


  • Comparteix:

L'edició d'enguany de la Festa Major de Valldoreix s'ha caracteritzat per la gran participació dels ciutadans sancugatencs. La música, l'art i els més menuts han estat els protagonistes d'una festa plena de civisme i activitats compromeses amb l'ecologisme.

La Festa Major de Valldoreix ha apostat per una programació plena d'activitats culturals de tot tipus. Amb un pressupost de 48.000 euros, les activitats programades han aconseguit atreure a un públic molt divers. La música ha estat un dels grans protagonistes de l'edició d'enguany amb les actuacions de Brams, Pomada, la Cotton Club-Big Band, Skamarlans i Dr. Calypso. El teatre també ha estat representat amb les funcions de Teatre de Guerrilla i el grup de teatre l'Espiral de Valldoreix. Segons Francesc Cardoner, president de l'EMD, aquesta diversitat ha estat la clau de l'èxit de la festa.

Francesc Cardoner

La gent ha gaudit molt de les diferents activitats en funció dels seus gustos. Triar una per a tot el poble seria impossible.


D'altra banda, activitats com la sardinada popular ecològica celebrada a la plaça Pompeu Fabra o la xocolatada de la plaça de l'estació han caracteritzat unes festes on el civisme i la consciència ecològica han pres un gran protagonisme. L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder també ha fet una valoració molt positiva de la festa.

Lluís Recoder

Totes les festes majors de Sant Cugat funcionen molt bé. La de Valldoreix, que tanca l'estiu, ha demostrat tenir molta personalitat. Aquest any, l'EMD ha fet una programació molt lluïda.


Aquesta edició de la festa ha registrat unes quotes elevades de participació ciutadana arribant en alguns casos a triplicar-se respecte de l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.