El pregó dels Castellers i el concert d'Antònia Font obren la Festa Major 2006


  • Comparteix:

El pregó a càrrec dels Castellers de Sant Cugat donarà aquesta tarda el tret de sortida de la Festa Major 2006. L'estripada del reporter del programa 'Alguna pregunta més?', David Verdaguer, la dansa de Sol Picó i el castell de focs completaran la programació d'actes del primer dia de festa, que es clourà amb un dels plats forts musicals d'enguany: el concert dels mallorquins Antònia Font.

Amb la lectura del pregó a càrrec dels Castellers de Sant Cugat, a partir de les 8 del vespre i després del tradicional seguici, es donarà inici a la Festa Major d'enguany. L'elecció dels camises verdes, que aquest any celebren el desè aniversari, ha estat 'de justícia' segons l'alcalde, Lluís Recoder, que ha destacat que la colla local s'ha arrelat a la ciutat i s'ha convertit en una entitat de referència. En aquest sentit, Recoder considera que és una bona ocasió perquè l'entitat continuï donant-se a conèixer a la ciutat.

Lluís Recoder

Vam creure que el pregó és una bona oportunitat perquè els Castellers es donin a conèixer encara més a la ciutat.


Els Castellers, de la seva banda, han manifestat la seva il·lusió pel fet d'haver estat escollit com a pregoners de la Festa Major 2006. Escoltem un dels caps de colla, Marcel Serra.

Marcel Serra

Ens prendrem el fet de ser pregoners no només com un agraïments als Castellers pels seus 10 anys sinó també com un reconeixement a totes les entitats, que són moltes les que hi ha al poble i que fan molta feina


Després del pregó, a dos quarts de 10, el reporter del programa 'Alguna pregunta més?', David Verdaguer, s'encarregarà de la ja tradicional 'estripada' a la plaça d'Octavià. A la mateixa hora es farà l'acte d'inauguració de la caseta del Centro Popular Andaluz (CPA) al carrer Josefina Mascareñas. A un quart d'onze, la companyia de dansa Sol Picó oferirà la primera sessió de les peces 'La Divadivina' i 'L'home Bala' al parc Ramon Barnils. La segona sessió es farà a dos quarts de dotze.

A les onze arribarà l'esperat castell de focs, que enguany anirà a càrrec de la pirotècnica Tomàs de Benicarló i que es farà des de l'avinguda de les Corts Catalanes amb el carrer Puig i Cadafalch. Tot seguit, l'orquestra La Tribu amenitzarà la revetlla de Sant Pere al passeig de Torre Blanca, la Cobla Marinada posarà la música d'envelat a la plaça de Barcelona i es farà la lectura dramatitzada de 'Si?', de Sergi Romaní a càrrec de la companyia Brou d'Arts.

Al punt de la mitjanit, els mallorquins Antònia Font posaran el punt i final a aquesta primera jornada de Festa Major amb un concert a la plaça de l'Om.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.