L'Oficina 21 obre les seves portes per informar sobre sostenibilitat i ecologia


  • Comparteix:

El nou espai està ubicat a la Casa de Cultura

El nou espai està ubicat a la Casa de Cultura

L'Oficina 21 ja ha començat a funcionar a la Casa de Cultura. L'espai s'encarregarà de coordinar, dinamitzar i fer el seguiment de l'Agenda 21. L'oficina atendrà les consultes ciutadanes sobre qüestions mediambientals i de sostenibilitat cada dimarts, dimecres i dijous al matí, i dimecres a la tarda. També es podran fer consultes per Internet a l'adreça oficina21@santcugat.cat.

Una de les funcions bàsiques de l'Oficina21 és oferir informació a la ciutadania sobre qüestions de sostenibilitat i ecologia urbana. En un altre àmbit, l'espai assessorarà l'Ajuntament en el seguiment del pla d'acció local i de l'Agenda 21, entre d'altres iniciatives.

L'oficina també s'encarregarà d'oferir informació als districtes, gestionar activitats d'educació ambiental i editar publicacions pròpies, entre d'altres.

Carme Comaposada, responsable de l'empresa Lavola, assessora en la instal·lació de l'Oficina 21 a Sant Cugat, destaca la participació ciutadana en l'elaboració de l'Agenda21.

Carme Comaposada

L'Agenda 21 de Sant Cugat sorgeix de la iniciativa de la ciutadania i l'Ajuntament la recull i la tira endavant.


En l'actualitat, l'Oficina 21 ja ha enllestit la base de dades per al seguiment de les consultes i està enllestint la seva pàgina electrònica. L'entitat també ja ha col·laborat amb l'Ajuntament per organitzar el Dia Mundial del Medi Ambient.

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha animat els santcugatencs a fer ús de l'Oficina 21.

Eduard Pomar

Animo els santcugatencs a fer ús de l'Oficina 21 i a plantejar-hi els seus dubtes.


L'Oficina 21 està ubicada a la planta baixa de la Casa de Cultura. L'espai atendrà consultes ciutadanes de dimarts a dijous, de deu del matí a dues del migdia. També es podran fer consultes cada dimecres de cinc de la tarda a vuit del vespre. A més, aquest espai també oferirà respostes als dubtes de la ciutadania per Internet a l'adreça oficina21@santcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.