La Botiga al Carrer converteix els carrers de la ciutat en un gran aparador de l'aire lliure


  • Comparteix:

Sant Cugat s'ha convertit aquest dissabte en un gran aparador a l'aire lliure amb la 13ena. edició de la Botiga al Carrer. Des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre, els carrers i places del centre de la ciutat s'han omplert de paradetes on els establiments del municipi han pogut mostrar els seus productes, amb animació i activitats diverses que s'han centrat principalment a les places Doctor Galtés i Pere San.

L'alcalde Lluís Recoder, ha qualificat la botiga el carrer com un dels punts inedudibles de cada festa major. L'escoltem.

Lluís Recoder

És un dels moments que no poden faltar a la nostra Festa Major. Els botiguers treuen l'aparador al carrer i és un dia on els carrers s'omplen de gent que passeja, tria i fins tot compra.


Recoder ha elogiat la iniciativa, que enguany arriba a la tretzena edició i ha emplaçat els comerciants a seguir treballant per seguir fent de Sant Cugat una plaça comercial de referència per la gent de la ciutat i pels de fora.

Lluís Recoder

La meva passejada és sobretot per veure com està el comerç de la ciutat i donar recolzament al teixit comercial perquè segueixi fent aquesta gran tasca.


Els ciutadans que han omplert els carrers de la ciutat i han visitat les diferents parades dels establiments santcugatencs s'han mostrat molt satisfets d'aquesta iniciativa que omple Sant Cugat de color. Així s'expressaven alguns d'aquests santcugatencs que recorrien aquestes botigues.

Gent del carrer

Soc una adicta, crec que és una manera molt encertada de fer participar a la gent. És molt actiu i molt maco per la ciutat.


Recordem que la botiga al carrer continua durant aquesta tarda fins al punt de les vuit del vespre i que s'hi poden trobar moltes ofertes de tot tipus de productes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.