Ràdio Sant Cugat enceta la programació estiuenca amb el lema 'A l'estiu tota cuca viu'


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat ha estrenat aquest dimarts la programació d'estiu, amb el lema 'A l'estiu tota cuca viu'. La informació, la música i l'entreteniment són els eixos d'una programació fresca i lleugera que acompanyarà els oients fins l'11 de setembre.

La informació continua sent un dels eixos bàsics de la programació estiuenca de Ràdio Sant Cugat, que s'allargarà durant els mesos de juliol i agost i acabarà l'11 de setembre. De 6 a 9 del matí s'emetrà l'espai Informatiu Matí, en blocs de 30 minuts, per llevar-se amb les notícies locals del dia. Fins les 12 del migdia, el magazín 'Sant Cugat a Fons' renova el seu format per apropar el pols de la ciutat als oients, i de 12 a 1 s'estrena un nou programa d'estiu, 'Fora de joc', amb Xavier Martínez. A la tarda, la música pren protagonisme amb 'La calaixera' i la fórmula musical, sota el lema 'A l'estiu tota cuca viu'.

El coordinador de l'OAMCIC, Xavier Fornells, explica el sentit d'aquest eslògan.

Xavier Fornells

El sentit que li volem donar és que l'estiu ens permet una vida més relaxada, amb menys presses, i que a l'estiu tot és possible.


Els mesos d'estiu, la ràdio municipal continua oferint una programació pròpia durant les 24 hores del dia i, a més, compleix una funció formativa acollint estudiants universitaris i de secundària que fan pràctiques i tallers. Així ho explica Xavier Fornells.

Xavier Fornells

A l'estiu, Ràdio Sant Cugat es transforma. Ens visiten molts estudiants que venen a fer pràctiques i tallers fins al setembre.


Durant l'agost, la programació elimina alguns espais però continua oferint informació puntual cada hora i un magazín matinal, amb Joan Vallvé. D'altra banda, els dissabtes de juliol, al punt del migdia, s'estrena un nou espai musical titulat 'La llista', amb Lluís Marquina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.