La Federació de Comerciants de Sant Cugat encara la campanya de rebaixes amb optimisme


  • Comparteix:

La Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat espera que la campanya de rebaixes d'estiu, que ha començat aquest dissabte i s'allargarà fins el 31 d'agost, sigui igual de positiva que la de l'any passat. Des de la Confederació de Comerç de Catalunya preveuen que les vendes augmentin entre un 4 i un 8% respecte el mateix període de l'any anterior.

La calor que ha afectat el segon trimestre de l'any ha fet precipitar les vendes i alguns comerços compten amb poc gènere de cara les rebaixes. Tot i així, les previsions de la campanya de rebaixes d'estiu són molt positives i els comerços locals esperen igualar o fins i tot superar les vendes de l'anterior campanya.

El president de la Federació d'Associacions de Comerciants de la nostra ciutat, Josep Lluís Galvany, ha valorat molt satisfactòriament l'inici de la campanya a Sant Cugat, que aquest any ha coincidit amb la 'Botiga al carrer' de Festa Major.

Josep LLuís Galvany

Les rebaixes van començar dissabte coincidint amb la botiga al carrer i van anar molt bé, tot i que l'afluència de públic va ser menor que l'any passat, suposo que per la calor que feia.


Un factor a tenir en compte a l'hora de valorar la campanya de rebaixes és saber com ha anat la temporada fins el moment. Segons Bea Martínez, membre de la junta de la Federació d'Associacions de Comerciants i propietària d'una botiga de roba, qui millor aprofita les rebaixes són els comerços que han patit una mala temporada.

Bea Martínez

Com millor hagi anat la temporada, la campanya de rebaixes és més traqnuil·la. Les rebaixes van molt bé per aquells a qui no els ha anat tan bé la temporada


Els comerciants de la nostra ciutat han iniciat les rebaixes amb descomptes que van des d'un 20 fins a un 30%, encara que han anunciat que d'aquí 15 dies possiblement s'ampliaran fins al 50%. Recordem que les rebaixes s'allargaran fins el proper 31 d'agost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.