Les obres de climatització del Monestir es faran en 2 fases i permetran celebrar els casaments previstos


  • Comparteix:

La Parròquia de Sant Pere d'Octavià ha comunicat que, finalment, l'església del Monestir no estarà tancada durant els caps de setmana d'aquest estiu, mentre durin les obres de climatització del temple. Segons una nota difosa per la Parròquia, s'ha arribat a un acord amb els tècnics i industrials perquè les obres es facin en dues fases, permetent sempre que una nau de l'església estigui en servei. D'aquesta manera, podran celebrar-se els prop de 40 casaments previstos i la resta d'actes de culte.

El rector de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià, mossèn Blai Blanquer, ha volgut tranquil·litzar els fidels i les parelles que tenen previst casar-se durant els mesos d'estiu i ha assegurat que les obres de climatització deixaran sempre en servei una de les naus de l'església durant els caps de setmana.

Blai Blanquer

L'església no tancarà els caps de setmana d'estiu. S'ha aconseguit un acord amb els tècnics per fer l'obra en dues fases, de forma que sempre hi hagi una nau en servei.


Entre setmana, l'oratori es traslladarà a la primera planta de la Casa Abacial -que disposa de dues escales i un ascensor- i l'horari de missa serà l'habitual. El despatx parroquial i la resta de serveis s'atendran a la planta baixa del palau, a les hores habituals.

El rector de la Parròquia ha demanat públicament disculpes als afectats per no haver informat adequadament de les incidències provocades per les obres i ha agraït la seva comprensió. Blai Blanquer.

Blai Blanquer

Demano disculpes per no haver donat una millor informació i agraeixo la col·laboració crítica però lleial i sincera dels afectats.


Aquest dijous a dos quarts de 9 del vespre tindrà lloc la tercera sessió informativa per abordar aquest tema, una sessió que està adreçada especialment als nuvis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.