Ramon denuncia la manca de sensibilitat de la policia estatal i els jutjats de Rubí cap a les agressions que hi ha al municipi


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, assegura que la policia local està treballant per combatre les agressions que des de fa mesos protagonitzen alguns joves del municipi i defensa l'actuació d'aquest cos policial a l'espai de Barraques, on dissabte a la nit es van produir algunes agressions. El tinent d'alcalde denuncia, en canvi, una manca de sensibilitat per part de la policia estatal i els Jutjats de Rubí envers aquest tema.

El tinent d'alcalde ha sortit al pas de les crítiques de l'Assemblea de Joves de Sant Cugat, en què denuncien la impunitat dels agressors i la passivitat de la policia local, assegurant que el cos policial està treballant des de fa mesos per posar fi a aquesta situació. Segons Toni Ramon, la policia local ha fet nombroses detencions però en la majoria dels casos, des dels jutjats de Rubí s'ha tornat a deixar els acusats en llibertat.

Per al tinent d'alcalde, els agents de la policia local estan fent una bona feina i han fet una bona feina a Barraques, però aquesta tasca topa amb una manca de 'sensibilitat' per part de la policia estatal i dels Jutjats de Rubí envers aquesta problemàtica.

Toni Ramon

Per part de la policial local s'està fent una bona feina cap a la protecció de joves del municipi i es va fer una bona feina durant les Barraques. El que sí que lamentem és que la policia estatal no tingui cap sensibilitat cap aquesta problemàtica


Ramon ha desmentit que els agents policials exhibissin pistoles durant els incidents de dissabte a la nit, tal i com afirmen des de l'AJSC. El tinent d'alcalde ha afegit que després de la baralla que hi va haver, la tasca de la policia era evitar nous incidents i que en cap cas això s'ha d'entendre com una voluntat de protegir els presumptes agressors o de donar-los impunitat. Toni Ramon ha reiterat també la necessitat d'una actuació contundent des de la resta de cossos policials.

Toni Ramon

En un moment on has vist com agredeixen algú, entenc que mantenir la sang freda és complicat, i el que havia de fer la policia local era evitar que allò es convertís en un mal major


Recordem que a mitjans d'abril, el fiscal en cap de Rubí es va comprometre amb l'alcalde a col·laborar per acabar amb la inseguretat que generen aquests grups violents de la nostra ciutat. Lluís Recoder havia expressat a la fiscalia la seva preocupació per la rapidesa amb què els membres del grupuscle surten en llibertat cada vegada que són detinguts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.