El CMSC lloga espais a entitats i particulars per treure el màxim rendiment a la seva seu


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) ha posat en marxa un projecte per aprofitar i rendibilitzar al màxim els 2.000 metres quadrats de la seva seu social, a la Rambla del Celler. La iniciativa permet a empreses i particulars llogar els espais del club, que van des de petites sales de reunions fins a la sala polivalent de 250 metres quadrats.

A partir d'ara tots aquells particulars, entitats i empreses de Sant Cugat que vulguin organitzar rodes de premsa, presentacions de llibres, conferències, exposicions o convencions poden adreçar-se al Club Muntanyenc Sant Cugat. L'entitat ofereix la possibilitat de llogar els espais de la nova seu, a la Rambla del Celler, per celebrar tot tipus d'esdeveniments socials. Ho explica el gerent del club, Marc Dinarès.

Marc Dinarés

Disposem d'uns espais que volem rendibilitzar, i la millor manera és posar-los a l'abast de les entitats i la ciutadania. Aquí es poden celebrar tot tipus d'esdeveniments.


La sala més multifuncional és l'espai Canigó, de 250 metres quadrats, que pot utilitzar-se com a sala d'entrenament, per a recepcions, banquets, actuacions o sala de ball. Tot i així, el club també disposa d'un espai d'exposicions format pel vestíbul de la planta baixa, els passadissos i les escales, una petita sala de juntes o reunions, la terrassa Everest i el rocòdrom Josep Barberà, entre d'altres possibilitats.

El gerent de l'entitat, Marc Dinarès, assegura que els preus són molt assequibles i s'adapten a les necessitats de la demanda.

Marc Dinarés

Són preus molt assequibles i adequats al perfil de la demanda, en funció de si són entitats sense ànim de lucre, empreses o socis.


L'edifici del CMSC té 2.000 metres quadrats distribuïts en quatre plantes i es va inaugurar al setembre de l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.