El rector decideix ajornar la climatització del Monestir davant la negativa dels nuvis a casar-se en una església en obres


  • Comparteix:

La parròquia de Sant Pere d'Octavià ha decidit ajornar les obres de climatització del Monestir davant la negativa de les prop de 40 parelles que s'han de casar aquest estiu a celebrar el seu enllaç en una església en obres. En un comunicat de la parròquia, el rector assegura que 'no ha estat possible negociar res' i demana perdó per la manca d'informació però també per no haver pogut combinar els interessos dels nuvis amb els de la resta de practicants que assisteixen habitualment a l'església i que aquest hivern no podran gaudir de la calefacció.

Després de la sessió informativa celebrada aquest dijous al vespre, el rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià ha decidit ajornar les obres de climatització del Monestir. Segons explica en un comunicat, la decisió de Mossèn Blai Blanquer respon a la negativa de les 36 parelles assistents a casar-se amb qualsevol sector de l'església en obres.

El rector afegeix que les parelles 'han magnificat el sentiment de frustració i desengany' per qualsevol canvi en el projecte del casament i que li han manifestat que la instal·lació de la calefacció no és un projecte indispensable i que, per tant, l'única opció que consideren acceptable és ajornar-lo o fer-lo quan no afecti cap casament.

Segons Mossèn Blanquer, 'no ha estat possible negociar res' i, davant d'aquesta situació i per evitar una mala gestió pastoral, s'ha optat per ajornar els treballs, plantejar als nuvis unes altres condicions i demanar al consell d'economia que no es descoratgi i que continuï tirant endavant.

Per últim, el rector s'ha atribuït la falta d'informació que denuncien els nuvis, però ha lamentat també que no s'hagin pogut combinar els interessos personals d'aquestes parelles amb els interessos generals dels feligresos, que hauran de patir una altra temporada la manca de confort a l'hivern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.