Veïns i Ajuntament treballen per definir el pla de mobilitat del barri de Sant Domènec


  • Comparteix:

Veïns i tècnics de Mobilitat de l'Ajuntament treballen conjuntament en el pla de mobilitat del barri de Sant Domènec. Una cinquantena de residents a la zona han aportat propostes, valoracions i suggeriments en una trobada amb experts en mobilitat de l'equip de govern. Els tècnics del consistori presentaran al veïnat una darrera proposta de mobilitat per al barri al mes de setembre.

Tres tècnics de l'Ajuntament han presentat als veïns dues propostes tècniques per a millorar la mobilitat del barri, elaborades a partir del resultats d'una consulta ciutadà prèvia.

La primera proposta contempla que l'entrada en cotxe al barri es faci pel carrer Auladell. En canvi, la segona opció aposta per entrar a la zona pel carrer Reus. Cada opció també recull sentits de circulació diferents per als carrers del barri.

Les dues propostes sí que coincideixen en la construcció d'una rotonda a l'encreuament de les avingudes Rius i Taulet, i Graells.

El regidor de Participació Ciutadana, Jordi Puigneró, remarca que la construcció d'una rotonda està avalada pels serveis tècnics i bona part dels veïns.

Jordi Puigneró

La rotonda és tècnicament viable i té el suport de la majoria dels veïns.


La trobada entre veïns i tècnics ha servit per posar idees en comú. Ara l'àrea de Mobilitat analitzarà els suggeriments dels residents per definir una darrera proposta de mobilitat per al barri.

Tècnics del consistori presentaran el pla als veïns al setembre. La reunió servirà per tancar els serrells del pla de mobilitat i efectuar-hi les darreres modificacions a partir de les opinions dels residents.

D'altra banda, residents al barri també han reclamat que s'acceleri l'adequació de la zona de l'ermita de Sant Domènec.

Puigneró remarca que el ple ja ha aprovat el projecte de reordenació de l'espai.

Jordi Puigneró

L'aparcament i la millora de les voreres es faran abans que acabi l'any.


Veïns de la zona també han expressat als tècnics els problemes de mobilitat que genera l'espai Mercantic. Assistents a la reunió han denunciat que la clientela del mercat d'antiguitats aparca els turismes a les voreres de la zona i impossibilita el pas al vianants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.