L'Orquestra Plateria, Canteca de Macao i grups locals, plats forts musicals de la Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

L'Orquestra Plateria, Canteca de Macao i els portuguesos Semente i Karakota són els plats forts musicals d'aquest any de la Festa Major de Valldoreix, en una programació que també inclou alguns dels grups locals més coneguts. Aquest any, al costat de les activitats més tradicionals, com la botiga al carrer, l'arrossada o els concerts nocturns, també hi haurà la festa de l'esport i la festa de l'Onze de Setembre.

La Festa Major de Valldoreix tindrà lloc del 15 al 17 de setembre. Aquest any la Festa de l'Esport es repeteix per segon any consecutiu com a activitat emmarcada dins la festivitat, i tindrà lloc entre el 9 i 10 de setembre. També hi haurà de nou la festa institucional de l'Onze de Setembre, a la plaça que porta aquest mateix nom, per commemorar la Diada Nacional de Catalunya.

Els concerts del divendres dia 15 comptaran amb la presència de grups locals com Gato el Quiman, Ruberal Lirics, Skamarlans i Genit. El vocal de Serveis Personals de l'EMD de Valldoreix, Josep Casadellà, explica perquè s'ha optat per grups de Sant Cugat i Valldoreix.

Josep Casadellà

Els joves segueixen molt els grups locals, ja que aquests grups tenen la seva pròpia cliantela i la gent del municipi els disfruta molt.


La nit de dissabte 16, l'Orquestra Plateria serà un dels plats forts musicals, destinats per a totes les edats. Més tard, els portuguesos Semente i Karakota oferiran música afrobrasilenya per als joves i, per últim, Canteca de Macao alegraran l'ambient amb rumba, ska i reggae.

Les festes també presentaran les activitats més tradicionals de la cultura popular com sardanes, geganters, una gimcana o espectacles d'humor, entre d'altres.

Pel que fa al pregoner d'aquest any encara no s'ha revelat, tot i que Josep Casadellà ha donat un petita pista.

Josep Casadellà

Serà algù del món del art, per`ho volem deixar com a una sorpresa d'últim moment.


La botiga al carrer, que es repeteix per tercera vegada, anirà acompanyada per la fira d'artesans i la fira d'entitats veïnals amb l'objectiu de potenciar el comerç i que tothom conegui els diferents serveis del poble. El concurs d'arrossos, una de les activitats de més èxit, arriba ja a la seva 15a. edició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.