La policia estatal recorda que cal extremar les precaucions per evitar robatoris durant les vacances


  • Comparteix:

Activar sempre el sistema d'alarma, encarregar a un veí que reculli la correspondència de la bústia i assegurar-se de deixar finestres i portes ben tancades. Aquests són alguns dels consells bàsics que dóna la policia estatal de Sant Cugat per evitar ensurts i robatoris durant les vacances d'estiu.

El comissari de la policia estatal de Sant Cugat, Vicente Carvallo, ha explicat, en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons' d'aquesta emissora que l'amenaça de robatoris a la llar sempre és present en època de vacances. Per aquest motiu, el comissari ha recordat alguns consells pràctics bàsics per ajudar a garantir la seguretat de la llar durant la nostra absència.

Vicente Carvallo

En ocasions la gent no connecta el sistema d'alarma, obre la porta de casa a estranys o surt de casa sense tancar la porta.


Carvallo ha apuntat que molts dels robatoris es donen per petits oblits que sovint faciliten els delictes. Entre les seves recomanacions destaca el fet d'activar sempre el sistema d'alarma antirobatoris, demanar a un veí que reculli la correspondència i assegurar el tancament de portes i finestres, a més d'altres més peculiars com no deixar mai les claus de casa dins el cotxe.

Per últim, el comissari Carvallo ha fet una crida a la col·laboració ciutadana amb les forces i cossos de seguretat, i ha recordat als santcugatencs que davant qualsevol observació sospitosa es posin en contacte amb el 091o 092, la policia local, per fer-ne la denúncia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.