Sant Cugat acollirà la seu social del consorci de la TDT del Vallès Sud


  • Comparteix:

La seu social del futur consorci de la TDT del Vallès Sud s'ubicarà a Sant Cugat. Així consta als estatuts de l'organització, que ja han estat acordats pels alcaldes dels 8 municipis de la zona. Pel que fa al centre de producció comú, encara no hi ha una decisió presa sobre la seva ubicació, a l'espera de conèixer els dos projectes tècnics encarregats.

Els alcaldes dels vuit municipis concessionaris d'un dels tres canals públics de Televisió Digital Terrestre (TDT) assignats a la nostra comarca ja han donat llum verda als estatuts del futur consorci que gestionarà el canal. El document, que es portarà a aprovació dels respectius plenaris municipals al mes de setembre, detalla els òrgans de govern previstos en el consorci. El ple d'aquesta nova organització el conformaran 16 càrrecs electes, la meitat alcaldes i la resta regidors. A més, hi haurà una comissió permanent i els càrrecs de presidència i gerència.

Sant Cugat ha estat la ciutat escollida per acollir la seu social del consorci. Pel que fa a la ubicació del centre de producció comú, els alcaldes dels vuit municipis implicats encara no han pres una decisió, a l'espera de conèixer els dos projectes tècnics encarregats a les empreses Comexit i Paral·lel 40. També està previst instal·lar minicentres de producció a cada municipi.

En l'acte de signatura del conveni de col·laboració entre els municipis del Vallès Sud, l'alcalde, Lluís Recoder, va expressar la seva aposta decidida pel nou canal públic de TDT, tot i que va manifestar alguns dubtes per la dificultat de crear una identitat comunicativa comuna.

Lluís Recoder

El Vallès sud no té una capitalitat clara. Som ciutats vallesanes, però algunes també metropolitanes. No tenim una identitat comuna que ens reuneixi. Aquest és el repte.


Recordem que les 8 ciutats que s'uniran en el futur consorci de la TDT del Vallès Sud són Sant Cugat, Rubí, Cerdanyola, Castellbisbal, Montcada i Reixac, Ripollet, Sant Quirze del Vallès i Santa Perpètua de Mogoda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.