Un nen de 9 anys mor després de ser atropellat per un 4x4 al passeig del Nard de Mira-sol


  • Comparteix:

Els funerals es faran a les 4 d'aquesta tarda al Monestir de Sant Cugat

Els funerals es faran a les 4 d'aquesta tarda al Monestir de Sant Cugat

El Monestir acull aquest dilluns a la tarda el funeral pel nen de 9 anys que va morir la matinada de dissabte després de ser atropellat divendres a la tarda al passeig del Nard de Mira-sol. Segons fonts policials, la víctima circulava en bicicleta per la vorera i quan va descendir a la calçada va ser atropellat per un quatre per quatre. El conductor del vehicle, que ja ha passat a disposició judicial, va donar positiu en el control d'alcoholèmia.

L'accident es va produïr cap a dos quarts de 6 de la tarda de divendres al passeig del Nard, a Mira-sol. Segons fonts policials i de Bombers de la Generalitat, la víctima, un nen de 9 anys veí de Sant Cugat, circulava en bicicleta per la vorera i quan va descendir a la calçada va ser atropellat per un quatre per quatre. El nen va patir una parada cardiorespiratòria i un fort cop a l'abdomen.

Fins al lloc de l'accident s'hi van desplaçar diverses ambulàncies, a banda d'efectius de la Policia Local i de Bombers de la Generalitat. Els equips mèdics dels bombers van atendre el nen i els psicòlegs es van encarregar d'atendre la família de la víctima. Una ambulància va traslladar l'accidentat per carretera fins a l'Hospital General de Catalunya (HGC), i des d'allà va ser traslladat en un helicòpter medicalitzat a l'Hospital de Sant Pau, a Barcelona, on va morir de matinada.

Segons la Policia Local, el conductor del vehicle que va atropellar el nen ha donat positiu en el control d'alcoholèmia i va ser traslladat a les dependència de la Policia Local, des de on va passar a disposició judicial.

Els funerals per la víctima tindran lloc a les 4 de la tarda al Monestir de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.