Centenars de persones donen l'últim adéu al nen de 9 anys que va morir atropellat a Mira-sol


  • Comparteix:

La cerimònia, que s'ha fet al Monestir, ha estat oficiada pel mossèn de Mira-sol, Jordi Peña

La cerimònia, que s'ha fet al Monestir, ha estat oficiada pel mossèn de Mira-sol, Jordi Peña

El Monestir de Sant Cugat s'ha quedat petit, aquest dilluns, per acollir la cerimònia d'enterrament del nen de 9 anys de Mira-sol que va morir la matinada de divendres a dissabte a conseqüència d'un atropellament. Familiars, amics, veïns i autoritats de la ciutat han donat el darrer adéu al Marc en una emotiva cerimònia oficiada pel rector de Mira-sol, mossèn Jordi Penya.

L'església del Monestir s'ha omplert de gom a gom per acomiadar el nen de 9 anys que ha mort aquest cap de setmana després de ser atropellat divendres a la tarda per un quatre per quatre quan es disposava a creuar el passeig del Nard en bicicleta.

Nombrosos veïns de Mira-sol, i bona part del personal de l'Ajuntament, on treballa la mare, han volgut fer costat a la família en uns moments tan difícils. A la cerimònia no hi ha faltat les autoritats municipals, encapçalades per l'alcalde, Lluís Recoder, ni tampoc l'alcalde d'Esparreguera, Xavier Sitjà, on treballa el pare de la criatura.

En nom de la família, Mossèn Jordi Penya ha agraït les mostres d'estimació i de suport que han rebut aquests dies els familiars, especialment els pares, avis i tiets.

L'església de Sant Joan Baptista de Mira-sol acollirà aquest divendres, a les vuit del vespre, la missa funeral en record del Marc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.