La imatge del rostre d'un toixó, nou logotip del parc rural de la Torre Negra


  • Comparteix:

El dibuix del rostre d'un toixó és el nou logotip del parc rural de la Torre Negra. La imatge d'un dels animals característics de la zona servirà per identificar els elements de l'espai natural. El toixó també guiarà les activitats d'educació ambiental i els materials d'informació del parc rural.

La imatge del toixó identificarà, a partir d'ara, el parc rural. El logotip està acompanyat per les paraules 'torre negra' i 'parc rural', i tant les imatges com les lletres són de color negre i se sobreposen a un fons blanc.

L'àrea de Medi Ambient pretén que aquest logotip esdevingui un referent dels elements del l'espai natural com, per exemple, senyals, publicacions i elements d'educació ambiental.

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha destacat la necessitat de disposar d'un logotip per a la Torre Negra.

Eduard Pomar

Calia una imatge que identifiqués la Torre Negra.


El toixó viu en zones de mosaic agroforestal i sòls fàcilment excavables. L'animal és difícil de veure, perquè fa vida a les nits. Per aquest motiu, l'àrea de Medi Ambient considera que l'elecció del toixó com a logotip també servirà per donar a conèixer una espècie de la fauna de Collserola.

Un dels creadors de la figura, Carles Anadon, de l'empresa Originalets, ha explicat que s'ha apostat per un animal característic de la zona.

Carles Anadon

El toixó és representatiu de la Torre Negra, encara que la gent no el pugui veure.


L'àrea de Medi Ambient preveu desplegar el logotip del toixó arreu del parc rural de la Torre Negra en les properes setmanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.