El pla especial de la Torre Negra es debatrà la setmana vinent en un ple extraordinari


  • Comparteix:

El pla especial de la Torre Negra es portarà a aprovació inicial la setmana vinent en un ple extraordinari. El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, referma l'aposta de l'equip de govern per incloure l'espai en el futur parc natural de Collserola.

El pla especial de la Torre Negra es debatrà en un ple extraordinari la setmana que ve, tot i que inicialment estava previst que s'aprovés en el ple ordinari de juliol, celebrat aquesta mateixa setmana. El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha explicat però que uns retards amb la documentació han obligat a posposar-ho i a convocar un ple extraordinari.

Eduard Pomar

Portarem a ple extraordinari el pla especial de la Torre Negra.


Pomar també ha remarcat que, previsiblement, Torre Negra s'inclourà en la proposta de la Generalitat per declarar Collserola parc natural, i ha recordat que l'equip de govern municipal ha defensat des del primer moment aquesta inclusió dins el futur parc.

Recordem, a més, que a finals de juny, tots els grups polítics municipals van donar suport a la creació de l'òrgan especial de gestió dels espais naturals en un ple extraordinari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.