Les obres per instal·lar la calefacció al Monestir començaran al gener


  • Comparteix:

Les obres d'instal·lació de la calefacció al Monestir començaran a principis de gener i finalitzaran a l'abril. Així ho ha comunicat el rector de la parròquia, Blai Blanquer, a les dues parelles que s'hauran de casar a l'església mentre durin les obres. Malgrat comunicar-ho als nuvis afectats, Blanquer no ha volgut confirmar les dates de les obres a Ràdio Sant Cugat.

Els treballs per instal·lar un sistema de climatització al Monestir començaran el 8 de gener de l'any vinent. La previsió és que les obres finalitzin l'1 d'abril, coincidint amb Diumenge de Rams. El rector de la Parròquia Blai Blanquer va comunicar dilluns els terminis dels treballs a les dues parelles de nuvis que s'hauran de casar a l'església mentre durin les obres.

Marta Trabal és una de les afectades pels treballs d'instal·lació de la calefacció.

Marta Trabal

He vist el projecte. Les obres d'instal·lació comencen el 8 de gener.


Malgrat haver comunicat el termini de les obres als nuvis, mossèn Blai Blanquer no ha confirmat les dates del treball a Ràdio Sant Cugat.

Segons els nuvis, el rector de la Parròquia s'ha compromès a tenir les obres avançades a l'abril perquè no molestin els convidats a la cerimònia.

Marta Trabal afirma confiar en la paraula de Blai Blanquer.

Marta Trabal

Confio en la seva paraula. Ens ha dit que hi ha un 99% de possibilitats que l'obra estigui acabada perquè no afecti els casaments.


La Parròquia va ajornar les obres d'instal·lació de la calefacció al Monestir previstes per a aquest estiu. Blai Blanquer va retardar els treballs a causa de l'oposició de la quarantena de parelles que s'havia de casar a l'església durant el període d'obres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.