L'ONG Àfrica Digna fa una crida als santcugatencs perquè donin joguines per als nens de Camerun


  • Comparteix:

L'ONG 'Àfrica Digna' recull joguines i material didàctic per a infants de 3 a 5 anys amb l'objectiu d'ajudar als infants orfes de l'Àfrica. Un grup de membres de l'entitat marxarà aquest dimarts a Camerun per endegar diferents projectes humanitaris que porta a terme des de fa temps.

L'ONG 'Àfrica Digna' fa una crida a tots els santcugatencs per tal que col·laborin entregant joguines i llibres en francès per a infants de 3 a 5 anys amb l'objectiu d'ajudar els nens i nenes orfes de l'Àfrica. 'Àfrica Digna' porta temps duent a terme diferents projectes humanitaris a l'Àfrica, com la creació d'una escola d'infants i adults. Enguany, l'organització es desplaçarà aquest dimarts a Camerun per tal de seguir la seva activitat.

Una de les col·laboradores d'Àfrica Digna, Mònica Vielajus, explica com es pot col·laborar amb la organització.

Mònica Vielajus

Estem ajudant a nens orfans de 3 a 5 anys que no tenen joguines. Demanem jocs didàctics i llibres per a aquestes edats.


Per a tots aquells que estiguin interessats en aportar tot tipus de material, poden posar-se en contacte amb els següents telèfons: 93 589 48 87 i 669 52 14 17 o a través de la pàgina web de l'ONG, www.africadigna.org.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.