Les obres d'ampliació del Casal de Mira-sol començaran a la tardor


  • Comparteix:

L'empresa Co0nstruccions Barbany es farà càrrec de les obres

L'empresa Co0nstruccions Barbany es farà càrrec de les obres

Les obres d'ampliació del Casal de Mira-sol començaran a la tardor. Els treballs consistiran a edificar una nova ala a l'edifici del Casal on es puguin desenvolupar noves activitats. Les obres aniran a càrrec de l'empresa Construccions Barbany i el cost és de gairebé 1'5 milions d'euros.

Després que es presentessin dues empreses al concurs públic, la junta de govern local ha adjudicat les obres d'ampliació del Casal de Cultura de Mira-sol a l'empresa Construccions Barbany per un import de gairebé 1'5 milions d'euros. El termini d'execució dels treballs és d'un any a partir de l'inici dels treballs.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat que l'objectiu és que les obres comencin entre finals de setembre i principis d'octubre.

Mercè Conesa

Ens hem de reunir amb l'empresa. Les obres podrien començar a finals de setembre.


L'actuació consistirà en la construcció d'un nou edifici al pati obert del Casal. En concret, el projecte preveu l'edificació d'una nova ala on desenvoluparan noves activitats.

Pel que fa a la sala polivalent, s'hi construiran nous vestidors amb accés directe a l'escenari i al nou magatzem. També es crearan recorreguts alternatius per millorar l'accessibilitat i la supressió de barreres arquitectòniques a l'escenari. A més, l'ampliació implicarà la construcció d'una nova façana a la cara sud de l'edifici.

Escoltem Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Ampliem el Casal perquè tingui més usos i millorar-ne les condicions.


La sala del teatre i el casal de la gent gran es conservaran en les actuals condicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.