Els hotels de Sant Cugat esperen reduir l'ocupació fins el 65% durant l'agost


  • Comparteix:

Els hotels de Sant Cugat preveuen reduir els nivells d'ocupació fins el 65% durant el mes d'agost a causa de la poca activitat empresarial que es preveu en aquestes dates. Les previsions de cara al final de l'estiu se centren principalment en els turistes de nacionalitat francesa, holandesa i alemanya que s'apropen a la nostra ciutat per passar uns dies. El mes de juliol s'ha tancat amb un bons resultats per al sector hoteler de Sant Cugat.

Al terme municipal de Sant Cugat hi ha tres hotels, el 'Sant Cugat Hotel & Restaurante', de la cadena Habitat, el 'Qgat Vallès Hotel', del grup Sercotel, i el 'Novotel Sant Cugat', associat a la xarxa internacional Accor.

Tots tres establiments es dediquen bàsicament a acollir professionals i executius que visiten Sant Cugat o l'àrea metropolitana de Barcelona per negocis. Per aquest motiu, durant el mes d'agost l'activitat d'aquests hotels es redueix sensiblement, ja que moltes empreses fan vacances en aquest període. Al setembre el nivell d'ocupació es torna a recuperar, tant pel que fa a les places hoteleres com a les sales de convencions. Així ho explica un dels recepcionistes del 'Qgat Hotel', Sergi Garcia.

Sergi Garcia

Els nostres clients són executius de les empreses del voltant., per això depenem molt d'elles. A l'agost, com tanquen, la previsió és baixa i al setembre es revifa de nou perquè tenim un centre de convencions.


Com el 'Qgat Hotel', que només porta sis mesos en funcionament, la resta d'hotels de la ciutat tenen un agost més tranquil. El 'Novotel' i el 'Sant Cugat Hotel & Restaurante' tenen una situació similar, tot i que també destaquen la visita d'estrangers provinents especialment de França, Holanda i Alemanya. Escoltem un dels recepcionistes del 'Novotel Sant Cugat', Òscar Gonzalez.

Oscar Gonzalez

El mes de juliol està segueix la mateixa línia de l'estiu 2005. A l'agost, com les empreses baixen el seu treball, nosaltres també ho fem. Els turistes amb els que treballem són francesos, holandesos i alemanys, bàsicament.


La previsió d'ocupació per al mes d'agost se situa entre el 65 i el 70%, segons expliquen des dels hotels consultats. Tant els representants del 'Novotel' com del 'Sant Cugat Hotel & Restaurante' destaquen que l'activitat d'aquest estiu està sent molt similar a la de l'estiu anterior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.