El magazín 'L'estiu és teu', amb Joan Vallvé, animarà els matins d'agost a Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat no marxa de vacances a l'agost i omplirà els matins amb un nou magazín refrescant, titulat 'L'estiu és teu'. Dirigit per Joan Vallvé, el programa donarà prioritat a la informació i inclourà també concursos amb importants premis per a l'audiència.

Un any més, Ràdio Sant Cugat manté durant el mes d'agost el seu compromís amb els oients i programa un nou magazín de 9 a 12 del matí, sota el nom de 'L'estiu és teu'. L'espai tindrà un contingut refrescant i estiuenc, tot i que prioritzarà la informació, com explica el seu director, Joan Vallvé.

Joan Vallvé

És un format refrescant, amb notícies i moltes propostes. L'actualitat manarà, amb la col·laboració dels Serveis Informatius.


La primera hora del magazín serà bàsicament informativa i després prendran el relleu els continguts estiuencs. Hi haurà propostes culturals i de viatges, curiositat i històries. Un dels plats forts del programa seran els concursos, que potenciaran la participació dels oients i oferiran premis interessants. Ho explica Joan Vallvé.

Joan Vallvé

Hi haurà dos tipus de concurs. Via Internet, amb un sorteig al final de l'agost d'una càmera digital. Setmanalment hi haurà concurs de trucades amb molts regals.


La programació de l'agost es completa amb la fòrmula musical 'A l'estiu tota cuca viu' i l'espai 'La calaixera', amb Josep Aliè, de dilluns a divendres a partir de les 2 de la tarda. Diumenges al matí, el programa 'Roda d'amics' continua fidel a la seva família d'oients, tot i que amb un canvi de presentadors que situarà a Josep Maria Alvira al capdavant.

Els Serveis Informatius es mantindran actius durant tot el mes d'agost, amb butlletins horaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.