Jesús González és el nou president del Rotary Club Sant Cugat


  • Comparteix:

Jesús González és del nou president del Rotary Club Sant Cugat en substitució de Tomàs Gimeno. González es marca com objectiu principal del mandat incorporar dones a l'entitat i augmentar el nombre de membres, malgrat reconèixer el caràcter elitista del club. El nou president porta ja temps vinculat al teixit associatiu del municipi.

L'entitat Rotary Club té des del passat 15 de Juliol un nou president. Jesús González, un home estretament vinculat al teixit associatiu de la ciutat, substitueix a Tomás Gimeno per tal de seguir la política del club d'anar canviant cada any de responsable tal com reuneixen els estatuts del club.

Actualment són 15 els membres que formen part del Rotary Club, una entitat sense ànim de lucre que reuneix professionals liberals i elabora projectes de cara a la comunitat. González encara el mandat amb l'objectiu d'aproximar el club a la ciutadania per tal d'augmentar el nombre de membres i mirar d'incorporar-hi dones tal com explica el nou president del Rotary Sant Cugat, Jesús González.

Jesús Gonzalez

Estem en converses amb el mestre Josep Ferrer, el director de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat per tal de realitzar un concert solidari.


Seguint l'exemple que va servir per recaptar 5.000 euros per la llar d'avis de Sant Cugat, Jesús González, explica quin és el projecte principal de cara a aquest mandat.

Jesús Gonzalez

Un dels punts bàsics és aconseguir en aquest mandat la incoporació de la dona a l'entitat.


Recordem que Rotary Club va néixer a Sant Cugat ara fa 15 anys.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.