Èxit rotund a les festes del barri de Can Barata


  • Comparteix:

Un dinar popular per més de 300 persones a càrrec del Restaurant de Can Barata ha posat el punt i final a les festes d'aquest barri de Sant Cugat. Durant tres dies els veïns han gaudit d'activitats com el tradicional canó d'escuma o la novetat d'enguany, el karaoke.

Les festes del barri de Can Barata han finalitzat aquest diumenge amb un balanç molt positiu de participació. L'últim dels actes programats, un dinar popular, ofert pel Restaurant de Can Barata, ha aplegat més de 300 persones.

Segons la presidenta de l'Associació de Veïns de Can Barata, Isabel Sánchez, enguany la festa ha estat tot un èxit i han aconseguit superar el llistó d'anys anteriors.

Isabel Sánchez

Tot ens ha desbordat de gent, tot ha anat molt bé. Hem posat el llistó una mica més alt.


El programa d'activitats ha comptat durant tres dies amb propostes d'oci com el canó d'escuma, el karaoke i el sopar de germanor. L'eix central de la festa ha estat marcat pel to reivindicatiu i irónic, ja que després de cinc anys de peticions els veïns de Can Barata ja tenen implantats de forma definitiva els tubs fecals de la depuradora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.