L'escola Joan Maragall s'emporta el premi extraordinari dels Premis Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'escola Joan Maragall ha estat guardonada amb el premi extraordinari dels Premis Ciutat de Sant Cugat. D'aquesta manera, el centre ha vist reconeguda la seva tasca educadora al llarg de 75 anys i la seva vinculació amb la ciutat.

L'escola Joan Maragall va obrir les portes el 1932 i va ser inaugurada pel president de la Generalitat Francesc Macià. El centre educatiu representa el lligam entre els dos períodes democràtics de la ciutat, la república i la democràcia.

El premi extraordinari és un guardó de designació directa de l'alcalde, Lluís Recoder, que s'ha decantat per l'escola Joan Maragall pel seu treball educatiu al llarg de la seva història.

Escoltem Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Aquesta escola sempre ha estat símbol de l'ensenyament de qualitat que caracteritza les nostres escoles en general i les públiques en especial.


La directora del centre, Elvira Güell, l'alumne de la primera promoció, Joan Tortosa i la seva neta Berta, actual estudiant de l'escola, han estat els encarregats de recollir el guardó de mans de Lluís Recoder.

Escoltem Elvira Güell.

Elvira Güell

Volem que els nostres alumnes coneguin la història de la seva escola i se l'estimin. Aquest premi és per a molta gent; alumnes antics i nous, mestres, pares i per a tots els ciutadans.


L'escola va celebrar l'any passat els seus 75 anys amb l'exposició 'Col·legis Nous. L'Escola als Anys 30', que mostrava gravats, fotografies i diversos documents de l'època republicana de l'escola. La productora Cugat.cat, a més, va realitzar un audiovisual que recollia els testimonis dels qui van viure el primer curs del centre.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.