Cinc detinguts per robatoris en zones industrials que ocultaven les eines dels delictes a Sant Cugat


  • Comparteix:

Foto: Policia Estatal

Foto: Policia Estatal

La Policia Espanyola a Catalunya ha detingut i desarticulat una xarxa formada per cinc persones que operaven a l'entorn limítrof entre Sant Cugat i Cerdanyola. Els cinc detinguts, d'origen albanokosovar, han estat detinguts a Cerdanyola com a presumptes autors de robatoris en polígons industrials.

Gràcies a la localització d'un 'zulo' a una zona boscosa de Sant Cugat on s'ocultaven eines, el grup II de Crim Organitzat, amb la col·laboració del Grup de Sistemes Especials i els GOES de la Comandància Superior de la Policia Espanyola a Catalunya han detingut a cinc integrants d'una banda que presumptament es dedicava a robar en polígons industrials.

Segons ha informat la Direcció General de la Policia estatal,, els presumptes autors entraven a les empreses i una vegada dins buscaven les caixes fortes que forçaven violentament amb eines específiques.

Els detinguts estan acusats d'haver comès 16 robatoris a les comarques del Vallés Occidental, Osona i el Maresme amb el sistema conegut com a butró.

Tot i que no es descarta que la xarxa hagi operat a altres zones fora de l'àmbit de Catalunya, de moment els detinguts han passat a disposició judicial i s'ha decretat el seu ingrés en presó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.